Trailer #4: Kingsman: Tajná služba (2015) – Necenzurovaná upoutávka

Kingsman mohl být překvapením začátku příštího roku. Po skvělých trailerech ovšem rozhodně překvapením nebude a nyní již pevně věřím, že se dočkáme skvělé podívané ve stylu Kick-Ass. Hodně s tím má společného i fakt, že Matthew Vaughn Kick-Ass režíroval. Nyní máme možnost podívat se na nový red band trailer a stejně tak zbrusu nový cenzurovaný trailer.

122211f38e7397553f33e7ff7e69a4e0002f0f66

Komiksová minisérie, podle které je film natočen, byla vydána teprve v roce 2012. Všech šest dílů bylo napsáno Markem Millarem, jež má na kontě také právě Kick-Ass, a o vizuál se postaral Dave Gibbons, jehož nejznámější prací jsou skvělí Watchmen. Režisér Vaughn se specializuje na filmovou tvorbu založenou na komiksových předlohách. Kromě zmiňovaného Kick-Ass jeho jméno figuruje také u X-Men: První třída a Hvězdného prachu, který prvně vyšel jako komiks a až poté jako klasické knižní zpracování. Debutoval skvělou gangsterkou Po krk v extázi, což je jeho jediný film, na jehož scénáři se nepodílel. Navíc, kdo za posledních deset let může říct, že do filmu obsadil Nicholase Cage a i tak se jednalo o úspěch?

Příběh kluka z ulice, kterého rekrutuje tajná britská organizace přijde do kin 19. 2. 2015. Režíruje již zmíněny Matthew Vaughn, v hlavních rolích Colin Firth, Taron Egerton, Mark Hamill, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine a další.

httpv://youtu.be/7D-dkRWBaco

httpv://youtu.be/Th_KrhqmHk8