Trailer #2: Hot Tub Time Machine 2 (2014) – Do budoucnosti nejsme zváni

„Jedničku“ zrovna v oblibě nemám a po prvních dvou trailerech mám takové tušení, že ani „dvojka“ nebude mým šálkem čaje. Hot Tub Time Machine 2 (To byl zítra flám 2) se dočkalo svého druhého traileru, který jakoby z oka vypadl tomu minulému, a tím nejzábavnějším, čím se zatím tato komedie může prezentovat, je její alternativní název „Hot Tub Time Machine 3: Because Hot Tub Time Machine 2 Hasn’t Happened Yet“.

hottubtimemachine2

Parta potrhlých kamarádů se tentokrát vydává časem, aby změnila nepřízeň osudu. Omylem se však dostávají do budoucnosti, ve které se tedy rozhodnou zachránit svou minulost, což je ve skutečnosti naše současnost. Zapeklitý úkol však budou řešit bez Johna Cusacka, jež neměl zájem do sequelu zasáhnout.

Čeští a slovenští fanoušci prvního filmu mají prozatím smůlu. Žádný z distributorů o snímek neprojevil zájem, a tak se „eRkové“ komedie nejspíše dočkáme až na DVD a Blu-ray. V režii Steva Pinka (Bezva vejška) si hlavní role zahrají Adam Scott, Gillian Jacobs, Thomas Lennon, Chevy Chase, Rob Corddry, Craig Robinson a další. V Americe hrají od 25. 12. 2014.

httpv://www.youtube.com/watch?v=qlPja0-7ALk