Nový Bond se bude jmenovat Spectre

Oficiální název čtyřiadvacátého filmu s Jamesem Bondem byl oznámen na speciální události, která měla za úkol seznámit filmový svět s novými hereckými představiteli snímku. Po štaci ve Skyfallu se ke svým rolím v novém díle s oficiálním názvem Spectre vrátí Daniel Craig (James Bond), Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny) a Ben Whishaw (Q). Na seznamu nových tváří jsou Léa Seydoux, Christopher Waltz a Dave Bautista.

S předstihem známe i role nových herců. Francouzská kráska Léa Seydoux se objeví jako další z řady Bondových milostných zájmů, tzv. bondgirl. Christopher Waltz si střihne hlavního záporáka a v konání ďábelského plánu, který dostane James Bond za úkol zarazit, mu bude pomáhat Dave Bautista jako jeho pohůnek.

Nová bondgirl, Léa Seydoux.
Nová bondgirl, Léa Seydoux.

Filmy o Jamesovi Bondovi tvoří nejdéle trvající a jednu z nejúspěšnějších filmových sérií historie. Největším překvapením ve směřování ságy o agentovi s povolením zabíjet se stala změna image, jež přišla společně s premiérou dílu Casino Royale. Typický černovlasý britský gentleman byl vystřídán drsnější verzí sama sebe ztvárněnou již ve třech snímcích Danielem Craigem.

Minulý díl série, Skyfall, se stal nejvýdělečnějším dílem celé série. Na první místo návštěvnosti kin se dostal ve více jak sedmdesáti oblastech planety a po celém světě nakonec vydělal 1,1 miliardy dolarů. Nový film Spectre má celosvětovou premiéru naplánovanou na 6. listopadu 2015. Natáčet se má začít v blízké budoucnosti.

httpv://youtu.be/JuKT8ZNv8a0