Trailer #1: The Cobbler (2015) – Adam Sandler šije kouzelné boty

Adam Sandler patří v současnosti mezi nejpopulárnější komediální herce Hollywoodu (i když moc dobře nechápu proč) a do jeho filmografie nyní přibude další snímek, který se zaměří na bránice diváků. Film se jmenuje The Cobbler a Sandler v něm bude šít poněkud netradiční obuv.

cobbler

Trailer nám odhaluje, že hlavní postavou snímku bude osamělý švec středního věku, který se každý den dostává do kontaktu s lidmi, kteří na rozdíl od něj žijí svůj život naplno. Vše se ale změní v momentě, kdy tento obuvník zjistí, že se dokáže pouhým nazutím bot „převtělit“ do svých zákazníků. Celkový nádech ukázky není až tak komediálního rázu, ale sklouzává rovněž do osobního dramatu, samozřejmě v trochu odlehčené formě. Adam Sandler zde místy působí až překvapivě uvěřitelně a ve vedlejších rolích můžeme spatřit několik zajímavých tváří – Stevea Buscemiho nebo Dustina Hoffmana.

Film The Cobbler režíruje podle vlastního scénáře Thomas McCarthy (vynikající Nezvaný host z roku 2007) a svoji premiéru si Adam Sandler jako kouzelný švec odbyl už na letošním festivalu v Torontu. Masové nasazení do kin můžeme očekávat v první čtvrtině příštího roku.

httpv://www.youtube.com/watch?v=kMVGScC0vDA