Šéfové na zabití 2: Film o filmu

Již tomu jsou tři roky, co nás úspěšně zasáhla komedie Šéfové na zabití s hvězdným obsazením a netradičním nápadem, který tak trochu každému koluje v žilách – a totiž jak zabít svého šéfa. Na rovnici malý rozpočet = velké zisky Hollywood slyší, a tak se již zítra přesvědčí všichni čeští diváci, jak se dvojka povedla. Nedávno zveřejněný kratičký film o filmu samozřejmě hází superlativy na všechny strany a snaží se dvojku prodat horem dolem, jisté však je, že o další hvězdné obsazení nebude nouze.

httpv://www.youtube.com/watch?v=bcekQyZE8ZY

Vynechejme teď úhlavní trojici Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis a zaměřme se na postavy vedlejší. Z původního dílu se ve dvojce objeví zkázonosný Kevin Spacey, nadržená Jennifer Aniston a největší frajer pod sluncem Jamie Foxx. Tento ansámbl ještě obohatí dvojice Chris Pine a Christopher Waltz. V zásadě se jen trochu pozmění úspěšný koncept z jedničky – naše trojice looserů se tentokrát vydá vlastní cestou a bude se chtít stát vlastními šéfy. Bohužel se ve velkém podnikatelském rybníčku moc neohřejí a dostanou lekci. Nenapadne je tedy nic jiného než dotyčného grázla unést a požadovat výkupné…

httpv://www.youtube.com/watch?v=a6DZ4f-w1V4

Hrají  Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Chris Pine, Christopher Waltz, Jennifer Aniston, Jamie Foxx a Kevin Spacey. V českých kinech již 27.11. 2014. Režíruje scenárista Millerů na tripu Sean Anders.