Živě: Sledujte s námi evropskou premiéru Interstellaru!

Britský režisér Christopher Nolan přiváží do Evropy své nové dítko, epickou sci-fi Interstellar. Příchod hereckých hvězd a tvůrců filmu na červený koberec je naplánován na dnešní 19. hodinu, následovat bude v Londýně slavnostní evropská premiéra. Akce se zúčastní Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine, Mackenzie Foy a pochopitelně i Christopher Nolan, Emma Thomas a mnoho dalších.

Přímo z londýnského Leicester Square bude připraven živý přenos. Ten bude oživen i speciální 360 stupňovou kamerou, kterou budete moci sami ovládat a sledovat tak záběry podle vlastního uvážení. Během živého přenosu byste rovněž měli být schopni pokládat tvůrcům filmu svou otázku pomocí sociálních sítí.

Když se náš čas na Zemi chýlí ke konci, je skupina výzkumníků pověřena nejdůležitějším posláním v lidských dějinách: cestou za hranice naší galaxie, při které má za úkol najít mezi hvězdami pro lidstvo nový domov.

Interstellar v režii Christophera Nolana dorazí do českých kin 6. listopadu 2014. V hlavních rolích Matthew McConaughey, Anne Hathaway, William Devane, Michael Caine, Wes Bentley, Jessica Chastain, Casey Affleck, John Lithgow, Ellen Burstyn, Elyes Gabel, Mackenzie Foy, Topher Grace, Matt Damon a další.