Trailer #1: Insidious 3 (2015) – Učebnicový příklad děsivého teaseru!

V květnu příštího roku se do kin podívá již třetí díl zajeté hororové série Insidious. Čeká nás sice několik značných změn, první upoutávce ale musíme zatleskat. Z docela malého prostoru vytěžila maximum a dokonce mně, v 8:30 ráno, dokázala málem přivodit infarkt.

Největší změna oproti dvěma minulým filmům je fakt, že trojku již nerežíruje mistr současného hororu James Wan. Ten předal štafetu svému scénáristovi Leighu Whannellovi, jež si v obou vzpomínaných hororech dokonce i zahrál, a sice postavu Specse, toho „normálnějšího“ z dvojice vyšetřovatelů paranormálních jevů. Leigha Whannella můžeme také znát z role v prvním filmu Saw, Insidious 3 je pro něj však režijním debutem.

hr_Insidious_Chapter_3_1

Druhou novinkou je doba, ve které se třetí film odehrává. Podle dostupných informací se časově vrátíme ještě před oba dosavadní snímky, seznámíme se s novou rodinou a pravděpodobně nám budou představeny začátky Elise Rainier, jasnovidky a média.

Insidious 3 dorazí do kin 28. 5. 2015. V hlavních rolích Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson, Dermot Mulroney, Hayley Kiyoko, Stefanie Scott a další. Režíruje již zmíněný Leigh Whannell.

httpv://www.youtube.com/watch?v=gU7zfRmWoZw