Trailer #1: Avengers: Age of Ultron – Nejtemnější marvelovka se představuje!

Dost se spekulovalo, že první upoutávka k očekávanému pokračování Avengers dorazí do kin s Interstellarem, což popravdě nedávalo moc smysl. Ještě včera to navíc vypadalo, že se tohoto teaseru dočkáme příští týden po další epizodě Agentů Shieldu. Nakonec nás Marvel potěšil dvouminutovým teaser trailerem již dnes a je to strašná pecka!

avengersbig

Teaser trailer jednoznačně naznačuje, že nás pravděpodobně čeká nejtemnější film z dosavadního Marvel Universe. Také se potvrdilo, že upoutávka se z devadesáti procent shoduje s tou, kterou bylo možné spatřit na letošním Comic-Conu v San Diegu. Protože ale jde o pouhý teaser, moc toho z upoutávky nevyčteme. Co ale potěší, je určitě pohled na samotného padoucha Ultrona, střet Iron Mana s Hulkem a představení sourozenců Quicksilvera se Scarlet Witch (manželský pár z nové Godzilly), dětí X-menovského Magneta.

Avengers: Age of Ultron je momentálně nám nejbližší film od Marvelu. Do kin dorazí 30. 4. 2015, v hlavních rolích se představí Chris Evans, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, James Spader, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Paul Bettany a další. Svou druhou marvelovku režíruje Joss Whedon.

Trailer s českým dabingem

httpv://youtu.be/DDhXskhxbe0

Trailer s českými titulky

httpv://youtu.be/BVmw4Jh0XgQ