Spouštíme „Filmová a seriálová trička“

Filmová a seriálová trička

Začínat v dnešní době s dalším internetovým obchodem specializovaným na filmová a seriálová trička je holý nesmysl. Konkurence je obrovská. Dnes vám ale představíme web vznikající pod záštitou NaFilmu, který se filmovými a seriálovými tričky jenom hemží. Nejde však o klasický eshop, nýbrž archiv kolekcí z předních českých internetových obchodů.

Našim cílem je shromáždit maximum filmových triček a dalších filmových doplňků pod jednou střechou. Přejeme si, abyste na doméně nafilmu.cz/tricka našli přesně to, co filmový maniak může vůbec hledat.

Filmová a seriálová trička
Filmová a seriálová trička

Právě dnes projekt „Filmová a seriálová trička“ spouštíme. V databázi mámě něco kolem tří set produktů a pevně doufáme, že číslo den co den rapidně poroste vzhůru. Samozřejmě s tím, abychom odkazovali pouze na ověřené české eshopy a kvalitní výrobky.

Kromě filmových a seriálových triček se v nejbližších dnech vrhneme na další produkty. Mezi těmi nejžádanějšími jsou bezesporu plakáty, hrnky, mikiny a různé další doplňky.

NaFilmu.cz spouští Filmová a seriálová trička! Klikni a vyber si to svoje!
NaFilmu.cz spouští Filmová a seriálová trička! Klikni a vyber si to svoje!

Při prohlížení archivu máte možnost si jakýkoliv produkt přidat do svého vlastního Úložiště. V něm můžete skladovat například trička, která máte v plánu pořídit někdy později. Tuto možnost také doporučujeme využít v případě, kdy třeba vámi vybrané tričko není momentálně v daném eshopu na skladě.

Na adrese nafilmu.cz/tricka nenajdete nic jiného, než produkty, které si můžete spojit s filmem nebo seriálem.