První ohlasy z předpremiéry Interstellaru

15 dní zbývá do premiéry Interstellaru Christophera Nolana. Než se ho ale dočkají první diváci, probíhají v těchto dnech projekce pro novináře, významné osobnosti a vybrané publikum. Jelikož dva týdny jsou ještě poměrně dlouhý doba, můžeme na recenze ještě nějakou chvíli čekat. Ovšem zabránit lidem mimo novinářskou obec, aby šířili své dojmy, je téměř nemožné. A také zbytečné, když většina jich je naprosto nadšených.

Interstellar-Matthew-McConaughey-850x560

Šéf Paramount Pictures Brad Grey dokonce uspořádal vlastní soukromou projekci Interstellaru. Té se mimo jiné zúčastnili režiséři Ang Lee a Steve McQueen, herci Jake Gyllenhaal, Kevin Bacon, Chris Rock nebo Kyra Sedgwick a svého zástupce vyslala i vědecká obec – projekci si nenechal ujít badass Dr. Neil deGrasse Tyson. Nikdo z nich se o filmovém zážitku nijak nezmínil, proto musíme vzít za vděk ohlasy účastníků předpremiér, k tomu své názory zveřejnili také filmaři Brad Bird a Edgar Wright. Nejčastěji se objevuje srovnání s Kubrickovou 2001: Vesmírnou odyseou.

1
Interstellar je hodně dobrý a zábavný. Zejména v IMAXu.
2
Dnes jsme viděli Intestellar v 70 mm IMAXu. Spojení s 2001 je fascinující. A ta černá a bílá – mmmm!
3
Chris Nolan to znovu dokázal!!! Intestellar nejlepším filmem všech dob.
4
Tak Intestellar byl pravděpodobně nejlepším filmem, jaký jsem kdy viděla.
5
Vidět Matthew McConaugheyho v Interstellaru udělalo dnešek skvělým! Tak skvělý člověk ve fantastickém filmu. Jděte na to 7. listopadu!!!
6
Oslněn ambicemi a inteligencí Intestellaru Chrise Nolana. Strhující výkony, děsivé obrazy, WOW. Jděte na verzi 70 mm v IMAXu.
7
Už mohu říct, že Intestellar je neuvěřitelný?

Diváci z předpremiér film většinou vychvalují a objektivní kritikou šetří, ale u tohoto projektu lze na ohlasy spoléhat. Nakonec, kdy nás Christopher Nolan zklamal?

Interstellar startuje v kinech 6.11. 2014, v příběhu podle scénáře samotného režiséra a jeho bratra Jonathana hrají: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine, Jessica Chastain, Casey Affleck, Bill Irwin, John Lithgow, Ellen Burstyn, Mackenzie Foy, Topher Grace a další.