Interstellar: Nové nervydrásající spoty vás nadchnou! (aktualizováno)

Do premiéry očekávaného Interstellaru Christophera Nolana zbývá něco málo přes jeden měsíc a na zahraničních televizních obrazovkách byl spatřen nový minutový spot, jež nabídl řadu nového. Dokonce je nastíněn jeden z problémů námi nepředstavitelného vesmírného dobrodružství – cestování časem. Jedna strávená hodina posádky na zobrazené planetě znamená totiž pro Zemi celých sedm let života.

Velkou záhadou je stále hudební vložka Hanse Zimmera. Je však docela možné, že tóny z nové upoutávky patří právě jemu. Nebudu se však zlobit, kdyby moji domněnku v komentářích někdo vyvrátil.

Film se odehrává v blíže nespecifikované budoucnosti, kde kvůli klimatickým změnám sužuje planetu Zemi zemědělská krize. Jedinou plodinou, která se dá pěstovat, se stala kukuřice, která ovšem není schopna uživit celou populaci skomírající modré planety. Proto se skupina vědců rozhodne hledat nové místo pro pěstování rostlin, jež už na Zemi nemůžou vzkvétat. Vydají se hledat do jiného času i prostoru skrz červí díry.

Oficiální plakát k Interstellar
Oficiální plakát k Interstellar

Interstellar v režii Christophera Nolana dorazí do kin 6. listopadu 2014. V hlavních rolích Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine, Jessica Chastain, Casey Affleck, Bill Irwin, John Lithgow, Ellen Burstyn, Mackenzie Foy, Topher Grace, Matt Damon a další.

httpv://youtu.be/r1Amsgu7lNE

Aktualizováno o další tři televizní spoty

httpv://www.youtube.com/watch?v=6Asx0wkyRQg

httpv://www.youtube.com/watch?v=fzrRNnpjxX8

httpv://www.youtube.com/watch?v=7YRB_3bpxhQ