Sólovka nového Batmana v roce 2019?

Ben Affleck jako nový Batman pro film Zacka Snydera

Všichni moc dobře víme, že nový Batman s tváří Bena Afflecka se objeví v kinech (nejspíš) v dubnu 2016. Crossover komiksových ikon ponese název Batman v Superman: Dawn of Justice a kromě již zmíněných hrdinů by měli být k vidění další členové budoucí Justice League (Wonder Woman, Cyborg, Aquaman). Jak to ale vypadá se sólovým dobrodružstvím netopýřího muže? Všichni fanoušci tichého strážce Gothamu nechť si zapíší do svých filmových deníčků rok 2019.

Ben Affleck jako nový Batman pro film Batman v Superman: Dawn of Justice režiséra Zacka Snydera
Ben Affleck jako nový Batman pro film Batman v Superman: Dawn of Justice režiséra Zacka Snydera

U Warnerů mají prozatím naplánovaný rozvrh komiksových trháků až do roku 2018. Filmy s podobnou tématikou jsou prostě v kurzu a na vlastní dobrodružství nového Batmana producenti jistě nezapomenou. The Batman, jak by se měl film jmenovat, vezme kina útokem někdy v roce 2019 a hlavní roli ztvární samozřejmě Ben Affleck. Dokonce se hovoří i o tom, že by mohl tento tvůrce snímek režírovat, ale to už opravdu hodně předbíháme. Do již zmíněného roku 2019 chce Affleck ještě stihnout natočit gangsterku They Live By Night.

Nikde samozřejmě není napsáno, že se nadcházející snímky podle DC Comics povedou, a že budou Warneři následovat směr, který před pár lety úspěšně nastavil konkurenční Marvel. Troufám si říct, že bude všechno záviset na úspěchu Batman v Superman: Dawn of Justice a následné týmovky Justice League (2017). Oba filmy bude režírovat Zack Snyder.