Jupiter vychází přesouvá premiéru o půl roku

Channing Tatum a Mila Kunis ve snímku Jupiter vychází

Český název Jupiter vychází není úplně na místě. Jupiter sice vyjde, ale se značným zpožděním oproti původnímu plánu. Místo premiéry tento červenec se sci-fi sourozenců Wachowských dočkáme až v únoru příštího roku.

Channing Tatum a Mila Kunis ve snímku Jupiter vychází
Channing Tatum a Mila Kunis ve snímku Jupiter vychází

O této změně informovaly servery The Hollywood Reporter a Variety. Ovšem není jasný důvod. Nejpravděpodobnější, a také nejsmutnější, možností je, že studio chce po zkušebních projekcích film z určité části předělat. Taková vizitka nemůže projektu prospět a když už se Warner Bros. rozhodli pro tento krok, musí mít hodně pádný důvod.

Sourozenci Wachowští stále patří mezi režisérskou špičku. I když jejich poslední projekt Atlas mraků nezaznamenal kasovní úspěch, uspěl u kritiků. Kromě toho už jim nikdo neodpáře úspěch legendárního Matrixu, takže každý další film bude přijat s velkým očekáváním. Nejinak tomu je i s příběhem z daleké budoucnosti, kdy vesmírné bytosti při snaze získat co nejsilnější jedince kombinují lidskou a zvířecí DNA. Zjistí ovšem, že ruská imigrantka Jupiter má totožné geny s královnou. Ta vyšle svého zabijáka Djanga Wise, aby se jí zbavil. To se ovšem přepočítá, jelikož ten se do uprchlice místo vraždy zamiluje.

V hlavních rolích se představí Mila Kunis a Channing Tatum, nové datum premiéry je určené na 6. února 2015.

Půlroční zpoždění si mezitím můžete zkrátit skvělými trailery: Trailer #1 a Trailer #2