Sólovka Hulka ve třetí marvelovské fázi?

Originální televizní Hulk a bodybuilder Lou Ferrigno se vrací do marvelovského univerza. V Avengers: Age of Ultron bude totiž dabovat zvuky tohoto zeleného monstra (více info zde). Mimo to se rozpovídal ohledně budoucnosti Bruce Bannera a jeho temné stránky. Jak to s ním tedy vypadá? Jaké jsou nejnovější spekulace?

Nic není oficiální, ale doufejme, že se sólovky dočkáme.
Nic není oficiální, ale doufejme, že se sólovky dočkáme.

O novém filmu s Hulkem slýcháme a čteme od doby, co jsme ho mohli vidět v Avengerech. Avšak studio Marvel stále nepotvrdilo, že by tento snímek byl vůbec ve vývoji. Původně chtěli v Marvelu Hulka pouze pro filmy s Avengers. To by ale nebylo největší studio komiksových adaptací současnosti, aby nám něco netajilo. Podle Lou Ferrigna se dočkáme sólo filmu s Hulkem dřív než jsme si mysleli.

„Jelikož teď zachránil svět (ve filmu Avengers), v Marvelu vytváří další sólo projekt s Hulkem. To vše ale až po Avengers: Age of Ultron.“

Není jasné, jak moc důvěryhodné je Ferrignovo tvrzení, obzvlášť když Kevin Feige, prezident Marvelu, objasnil, jak je obtížné natočit film s Hulkem. Kdyby to ale byla pravda, sólovka by nejspíše byla součástí třetí fáze spolu s Ant-Manem a třetím Kapitánem Amerikou.

Planet Hulk. Ano nebo ne?
Planet Hulk. Ano nebo ne?

Po internetových fórech koluje několik dohadů o budoucnosti tohoto zeleného monstra. Nejpravděpodobnější by mělo být to, že Hulk se stane neovladatelným a bude vyhoštěn ze Země a poslán do vesmíru. Zní Vám to jako začátek pro film Planet Hulk? Ve vesmíru přistane na mimozemské planetě s názvem Sakaar, kde je zotročen a nucen účastnit se gladiátorských událostí. Stane se hrdinou a také vůdcem rebélie proti Červenému králi (Red King), která bude úspěšná a Hulk bude vládce planety. Později se vrátí na Zemi pro svoji odplatu. To, co se stalo v Planet Hulk, by se mělo odrážet v Avengers 3, kde by všichni Avengers měli bojovat s Hulkem a jeho vesmírnou armádou. K tomu bude potřeba i brnění Hulkbuster, které jsme mohli vidět v concept-artech přímo od Marvelu.

Hulkbuster - concept art. Uvidíme ho už v Age Of Ultron?
Hulkbuster – concept art. Uvidíme ho už v Age Of Ultron?

Zdá se Vám to trošku přehnané? Jaké jsou Vaše názory na budoucnost Hulka?