Chcete si zahrát v nových Star Wars? Máte šanci!

Režisér nadcházející epizody Hvězdných válek J. J. Abrams

Natáčení sedmé epizody Hvězdných válek je v plném proudu. Oficiálních a neoficiálních fotek ze zákulisí je zatím sice poskrovnu, ale pokud se chcete osobně podívat, jak vznik nového dílu nejslavnější filmové ságy všech dob pokračuje, tak máte nyní jedinečnou příležitost.

Režisér nadcházející epizody Hvězdných válek J. J. Abrams
Režisér nadcházející epizody Hvězdných válek J. J. Abrams

Ve zbrusu novém videu, které naleznete na konci článku, se režisér filmu J. J. Abrams rozpovídal o charitativní akci Star Wars: Force for Change, která bude působit společně s UNICEF (United Nations Children’s Fund – největší světová organizace, která se celosvětově zabývá ochranou a zlepšováním životních podmínek dětí a podporou jejich všestranného rozvoje). Každý člověk z všech koutů světa má možnost přispět do fondu na této stránce, a když bude mít štěstí, vyhraje možnost osobně se zapojit do natáčení nových Hvězdných válek a stane se VIP hostem J. J. Abramse ve studiích v Londýně. To zní trochu jako sen nejednoho fanouška. Šance na získání tohoto jedinečného zájezdu se samozřejmě rovná výhře ve Sportce, ale já osobně jsem těmto akcím pro dobrou věc nakloněn a rád přispěji. Tak jako tak, zkuste říct ne J. J. Abramsovi :-).

Samotné video ale není rozhodně zajímavé jen kvůli této soutěži. Stovteřinový záběr z placu v Abú Dhabí ukazuje, že to Abrams myslí vážně s tvrzením, že hodlá Hvězdné války natáčet pěkně postaru, a to za použití praktických triků a masek na úkor poměrně nepřirozených CGI efektů. To je rozhodně dobrá zpráva po milovníky původní série ze sedmdesátých a osmdesátých let. Sedmá epizoda Hvězdných válek bude mít premiéru 18. prosince 2015.

httpv://www.youtube.com/watch?v=XfNiC9iKM0Q