(Aktualizováno) Oficiální foto: Robert Downey Jr. na scéně Avengers: Age Of Ultron

Konečně jsme se dočkali! Robert Downey Jr. je na místě natáčení nových Avengers s podtitulem Age Of Ultron. Jak to víme? Samotný herec ukázal fotku veřejnosti na svém Twitteru.

Bl2g4QECMAAtavy
Robert Downey Jr. a výkonný producent Jeremy Latcham

Na první oficiální fotce, kterou sdílel Downey Jr. na svém Twitteru, můžeme také vidět výkonného producenta filmů od Marvel Studios, Jeremyho Latchama.

Aktualizováno o fotku Roberta Downeyho Jr. s Markem Ruffalem a o fotku Scarlett Johansson.

I Mark Ruffalo se rozhodl, že na Twitter dá nějaké ty fotky z natáčení. Vybral dvě fotky, jednu s Robertem Downey Jr. a druhou se Scarlett Johansson. Celý tým Avengers je konečně pospolu a my se nemůžeme dočkat, co nového uvidíme v nejbližších dnech.

Dva géniové - Tony Star a Bruce Banner
Dva géniové – Tony Stark a Bruce Banner
K této fotce se Scarlett Johansson dal Mark Ruffalo komentář: "Almost got her!!!" Co si pod tím asi můžeme představit? :)
K této fotce se Scarlett Johansson dal Mark Ruffalo komentář: „Almost got her!!!“
Co si pod tím asi můžeme představit? 🙂

Robert Downey Jr. si založil svůj účet na Twitteru teprve nedávno, už tak má přes milion „followers“. V redakci určitě nezůstaneme pozadu a budeme pečlivě sledovat, co se kde „tweetne“. Přece jen tuto sociální síť využívají mnozí herci a herečky a občas tam dají nějaké dost zajímavé věci. Před premiérou Iron Mana 3 dokonce Mark Ruffalo vyzradil, že se objeví v potitulkové scéně.

Twitter Roberta Downeyho Jr.
Twitter Roberta Downeyho Jr.

Na Avengers: Age Of Ultron se můžeme těšit 1. května 2015. Film režíruje opět Joss Whedon. Ve filmu uvidíme všechny známé tváře jako Chrise Evanse, Scarlett Johansson, Chrise Hemswortha, Marka Ruffala, Roberta Downeyho Jr., Jeremyho Rennera a Samuela L. Jacksona. K této skupině se nově připojili James Spader, Elizabeth Olsen a Aaron Taylor-Johnson.