Jaden Smith a Jackie Chan se vrátí ke Karate Kid

Před čtyřmi lety natočený reboot legendární série o mladém karatistovi byl možná až překvapivě úspěšný. Po komerční stránce. 343 milionů dolarů dávalo tušit, že sequel dostane zelenou a také příslib účasti dvou hlavních hvězd.

Jaden Smith s legendou
Jaden Smith s legendou

Co si budeme povídat, u Jadena Smithe není jiná možnost. Vrátit se k úspěšnému projektu je jeho jediná možnost, jak restartovat kariéru po propadáku Po zániku země. I když se Will Smith maximálně snaží o prosazení svých dětí, tak u Jadena mu to dá nejspíš ještě opravdu hodně práce. Mezitím se může mladý herec na Twitteru alespoň věnovat filozofii.

Jackie Chan si naopak oblibu fanoušku už získávat nemusí. Stále patří mezi ikony svého žánru a hlavně pro internetovou komunitu je stále v kolonce „neurážet“. I když už se zdaleka nevěnuje tolika mezinárodním projektům, tak jeho star-power je stále dost silná na to, aby přebila přítomnost mladého Smithe.

O příběhu zatím nic nevíme, jisté však je, že režie se ujme Breck Eisner. Jeho nejznámějšími projekty je nepříliš povedená Sahara a o poznání lepší Podivní.