TV Spot #1: Úsvit planety opic (2014)

V noci na dnešek bylo v USA odvysíláno finále další řady The Walking Dead. 20th Century Fox této příležitosti využili k publikaci prvního TV Spotu k blížícímu se snímku Úsvit planety opic. A jak záběry vypadají? Skvěle!

Opice se budou zlobit
Opice se budou zlobit

Film se odehrává deset let po svém předchůdci Zrození planety opic. Tento snímek se stal poněkud překvapivě hitem, i když se předem pochybovalo o jeho nutnosti a kvalitě. Navzdory těmto prognózám se ovšem jednalo o divácký i komerční úspěch. V novém projektu vystřídá Jamese Franka Jason Clarke, známý v poslední době například z filmů Země bez zákona nebo Velký Gatsby. Vystupuje zde jako jeden z malé skupiny přeživších lidí, kteří se snaží zabránit primátům získat totální kontrolu nad světem.

Hlavní „postavou“ bude opět Caesar, tedy ten, který všechno začal. V první dílu jsme mohli ještě vidět jeho hravou a  nevinnou stránku, podle dostupných materiálů nás ale nyní rozhodně nic podobného nečeká. Vůdce opic opět ztvárnil král motion capture Andy Serkis. Dále se ve filmu objeví například Gary Oldman, Keri Russell nebo Toby Kebbell.

Film Matta Reevese má premiéru 17. července tohoto roku.

httpv://youtu.be/PkycgrscWVM