Sequel k Magic Mike má jméno i režiséra

Magic Mike a jeho kolegové

Před dvěma lety přišel Channing Tatum se svým projektem Magic Mike, ke kterému získal i režiséra Stevena Soderbergha. Striptérská parta v pokladnách poměrně bodovala a sám Tatum si mohl připsat další zástupy fanynek. Nyní se dozvídáme víc o pokračování.

Magic Mike a jeho kolegové
Magic Mike a jeho kolegové

Joe Manganiello, který se v prvním dílu objevil jako jeden ze striptérů, se o připravovaném snímku rozpovídal při propagaci filmu Sabotage. Podle tohoto herce by se měla vrátit většina původních postav, na místě režiséra by se ovšem mělo objevit nové jméno. Soderbergha nejspíš vystřídá jeho dlouholetý spolupracovník a asistent Greg Jacobs. Ten má na kontě zatím dva režijní počiny – Mistr zločinu a Závan smrti. Na Magic Mikovi se ale také podílel, takže kvalifikaci určitě má.

Joe Manganiello na premiéře Sabotage
Joe Manganiello na premiéře Sabotage

Chaning Tatum si svůj projekt nejspíš vzít nenechá, zda se ale vrátí nyní už oscarový Matthew McConaughey jasné zdaleka není. Sequel bude nést název Magic Mike XXL, což do kin bezpochyby naláká dostatečné množství slečen a žen na to, aby se film zaplatil. Natáčení má začít na podzim.