Suits 3×11: Louise jen tak neodbudeš!

Kravaťáci jsou zpět a to ve velkém stylu! Před zimní pauzou jsme totiž byli svědky Louisova šokujícího zjištění, že Mike Ross nemá vlastní složku mezi studenty na Harvardu, a tím pádem s největší pravděpodobností na Harvard ani nechodil. Půl roku nás tvůrci nechali čekat, napjaté a v očekávání. Že by nakonec celou situaci až příliš snadno,  ale se vší elegancí a humorem, zametli pod koberec?

Suits (Kravaťáci)
Suits (Kravaťáci)

V minulém dílu jste viděli:

V posledním dílu Harvey začal až neprofesionálně míchat svůj osobní život s prací v souvislosti s jeho vztahem se Scottie, která se vrací do firmy. Harveyho neobjektivita se pochopitelně nelíbila Jessice, nakonec však došli ke kompromisu. Ještě větší problém ale probíhal o kus dál. Louis totiž zjistil, že Mike nemá na Harvardu svou studentskou složku, a tak ho začal podezírat. Nejprve, že je agent CIA, což okamžitě sám popřel. A pak mu došlo, že by vlastně Mike vážně nemusel na Harvard chodit. Díky Bohu zasáhla vždy geniální Donna a teorii Louisovi vymluvila. Mezitím Mike bojuje proti svému sokovi z mládí, proti právníkovi, který donutil Mikovu babičku přistoupit na naprosto směšnou dohodu po smrti jeho rodičů, ale v závěru dojde k nečekanému a bolestivému zjištění, a sice, že když jeho otec tenkrát řídil, tak byl pod vlivem. Na samém konci dílu navíc Louis zjistí, že Ross dostal známku A+ od profesora, který A+ nikdy nikomu nedával, a pravděpodobně mu dojde, že výsledky jsou zmanipulované.

V novém dílu uvidíte:

V příštím dílu bude hrát hlavní roli dvojice Jessica a Mike, které dostihne problém z dřívějších dob, a tak se s ním budou muset obrátit na Harveyho, aby jim s problémem pomohl. Více informací zatím neznáme, nicméně si můžete vychutnat následující promo video a ukázku z dalšího velmi očekávaného dílu.

Premiéra v USA: 13. března 2014

PROMO #1

httpv://youtu.be/43syFdTdRRs

PROMO #2 SNEAK PEEK

httpv://youtu.be/DcZe5qz-MoI