Krotitelé duchů 3 v režii tvůrců Lego příběhu?

Snad každý filmový fanoušek zná Krotitelé duchů. Legendární filmy od Ivana Reitmana se s největší pravděpodobností dočkají i třetího dílu.

Legendární trio Krotitelů duchů.
Legendární trio Krotitelů duchů.

Před nedávnem to ale tak nevypadalo. Režisér Ivan Reitman film režírovat nebude, Bill Murray nemá zájem opakovat svou roli a ještě k tomu na konci února nešťastně zemřel Harold Ramis.

Jak tedy bude vypadat pokračování? Film by se měl točit kolem nové party Krotitelů duchů, kterým by měli bývalí krotitelé šéfovat. Členy nového uskupení by měli hrát podle zatím neověřených informací Jonah Hill a Emma Stone. Pokud ale Bill Murray nezmění svůj názor, jediný, kdo zůstane z prvních dvou filmů bude Dan Aykroyd, který film bude i produkovat.

Natáčet by se mělo na začátku příštího roku. Kdo se ale ujme režie po Ivanu Reitmanovi? Nejvíce se hovoří o dvojici Phil Lord a Chris Miller, který za poslední roky dokázali natočit spoustu skvělých projektů, jako třeba úspěšné animáky LEGO příběh a Zataženo občas trakaře, komedii 21 Jump Street anebo komediální seriál Brooklyn Nine-Nine.

Budou Phil Lord a Chris Miller novými režiséry?
Budou Phil Lord a Chris Miller novými režiséry?

Snad to vše dopadne a my se budeme moci těšit na nový díl.