How I Met Your Mother 9×20: Lily na útěku!

Zbývají poslední finálové díly před samotným závěrem komediálního seriálu Jak jsem pozval vaši matku. Co všechno nás čeká v nové epizodě a co zajímavého se událo v předchozí epizodě? Pojďme se podívat.

Marshall Eriksen (Jason Segel)
Marshall Eriksen (Jason Segel)

V minulém dílu jste viděli:

Lily se snažila za každou cenu dohnat budoucí nevěstu Robin k slzám, ale to se jí však nepodařilo. Ted pronásledoval Barneyho, aby mu zabránil v nevěře, avšak se nakonec ukázalo, že to bylo celé jinak. Barney si pronajal pokoj, ve kterém shromáždil veškeré své obleky, aby si jeden z nich vzal na svoji svatbu. Poté přišla na řadu zkouška pro Teda. Musel pomoct vybrat vhodný oblek pro ženicha byl to velice nelehký úkol. Nakonec se Robin rozbrečela, ale ne zásluhou Lily, nýbrž příchodem vlastní matky z Kanady.

V novém dílu uvidíte:

Lily po hádce s Marshallem zmizela beze stopy. On se jí poté vydává hledat a není na to sám. Má vedle sebe stále nezadaného a celkem smolaře Teda a bývalého sukničkáře Barneyho. Jak to nakonec všechno dopadne a jak si bude matka Robin se všemi rozumět? Na to si ještě budeme muset chvilku počkat.

Premiéra v USA: 11. března 2014

PROMO #1

httpv://youtu.be/QD7FCAvhxaM