Brooklyn Nine-Nine 1×20: Stylový svědek

Americký komediální krimi seriál slaví, jelikož v tomto týdnu byl oficiálně potvrzen zájem Foxu o druhou sérii. Tím pádem nás čeká dalších minimálně dvacet dílů s „devítkovou“ jednotkou. Tato zpráva je skvělá nejen pro herce, kteří se tolik neprosazují ve filmu, ale také pro nás fanoušky. Až na Terryho Crewse a Andyho Samberga na svou větší filmovou příležitost všichni účastníci čekají.

Jake Peralta (Andy Samberg)

V minulém dílu jste viděli:

Většina jednotky se vydala do „taktické vesnice“, kde se jí podařilo zlomit rekord ve zneškodnění únosců a osvobození rukojmích. Velkou měrou se na tom podílel Scully, který vymyslel revoluční způsob držení zbraně. Co se Jakeovi však nepovedlo byl pokus o pozvání Amy na rande, snad příště.

Kapitán Holt si spolu s Ginou mezitím prošli závislostí na aplikaci Kwazy Cupcakes, i tady nakonec vše vyřešila pomoc od jindy nepříliš užitečného Hitchcocka.

V novém dílu uvidíte:

Hlavní postavou následujícího dílu bude Rosa. Ta veřejně poníží kolegu, který špatně označí důkaz, a všem divákům je jasné, že to nebude zrovna vybíravým způsobem. Uražený policista podá oficiální žádost, i když jak můžete vidět v promo videu, ne příliš oficiálně napsanou. Kapitán Holt dá Rose lekci omlouvání, aby dokázala napravit to, co její výbušná povaha pokazí.

Jake má mezitím na starosti postarat se o Boyleovu rozlučku se svobodou. Poradí si s instrukcemi z dánského časopisu nebo udělá spíše něco ve svém stylu?

Premiéra v USA: 12.3.2014

PROMO #1 SNEAK PEEK

httpv://www.youtube.com/watch?v=Ab3BEdQaFEE

PROMO #2 SNEAK PEEK

httpv://www.youtube.com/watch?v=C59q2CPybD0