Auta za 100 milionů přivezla do Prahy film Need For Speed!

Minulý týden jsme Vám na našich stránkách přinesli článek o tom, jak Prahou projedou auta v hodnotě 100 milionů korun. Pokud jste článek nečetli, tak to celé bylo z důvodu premiéry filmu Need For Speed a také k uctění památce Paula Walkera.

DSC_0409
Need For Speed už dnes v kině!

Uběhlo tedy pár dní a my měli na vlastní oči možnost vidět ty skvosty automobilového průmyslu. Auta projížděla přes půlku Prahy, takže jste určitě měli šanci je někde vidět. Pokud jste byli v práci, ve škole, doma nebo prostě kolem a najednou Vás vyrušil zvuk silných motorů, určitě jela kolem Vás.

Celá cesta Prahou začala ve Vysočanech, odkud 30 luxusních aut jelo k Troji, poté na Argentinskou ulici, odkud sjížděla na pražskou magistrálu. Po příjezdu na Václavské náměstí odbočila do Žitné ulice, pak přes Karlovo náměstí a jízda končila na Smíchově, v obchodním centru Nový Smíchov. Tam jste měli možnost auta vidět zaparkovaná ve vší parádě. Kdo měl tedy čas a zašel do garáží obchodního centra, nebo měl štěstí a viděl auta během přesunu z Vysočan na Smíchov, mohl si tedy všimnout aut jako Lamborghini Aventador, Ferrari FF, Ferrari Berlineta, Ferrari California, Nissan GTR, Ford Mustang GT500, Aston Martin DBS, Dodge Viper nebo Dodge Challenger. Kromě těchto luxusních aut projížděli Prahou i tunningová auta, jako Volkswagen Scirocco, Nissaz 370Z, BMW E30, Mazda RX8 a jiné. Určitě tedy bylo o co stát.

DSC_0443
Z pražských Vysočan, před obchodem s luxusními auty, se vyjíždělo na cestu Prahou.

Ještě ten den se konala slavnostní premiéra filmu Need For Speed v kinosále s technologií 4DX. Ve snímku, který je natočen podle motivů oblíbené počítačové hry, můžete vidět Aarona Paula, Dominica Coopera a jiné. V našich kinech začal včera předpremiérou, ale od dnešního data jsou stanovené oficiální premiéry pro Českou republiku.

DSC_0657
Nejvíce pozornosti přitáhlo tohle Lamborghini.

Komu by rychlá a elegantní auta nestačila pouze vidět, ale chtěl by se v nich i projet, má tu možnost dnes. Sice bohužel ne ve vystavovaných exemplářích, ale pouze ve hře na konzoli Xbox 360. Dnes od 14:00 do 17:00 si budete moci v Cinema City na Andělu sednout za volant aut, které se nachází ve hře Need For Speed Rivals. Že si můžete zahrát doma a nemusíte se kvůli tomu táhnout na Anděl? To zajisté, ale doma neuvidíte celý svůj závod na velkém plátně o ploše 60 metrů čtverečních a nebudete mít šanci vyhrát i hodnotné ceny, pokud zajedete dobrý čas. Abych nezapomněl dodat, vstup je zdarma.

DSC_0533
Takováhle auta se na pražských silnicích nevidí moc často.