Aktualizováno: Natáčení Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age Of Ultron zajisté patří mezi filmy, na které se těší skoro každý. Tímto filmem u Marvelu vyvrcholí II. fáze komiksových adaptací. Začalo se natáčet nedávno, ale internetem už koluje několik fotek přímo z placu. Datum vydání je naplánováno na 1. května 2015. Tento článek hodláme aktualizovat a podílet se s Vámi o nejnovější informace a fotografie, takže zůstaňte s námi!

11. 4. 2014 – Tak konečně se fanoušci Scarlett Johansson dočkali! Bohužel nevidíme detaily samotné herečky, jediné, co zatím bylo v ulicích Soulu k vidění, byla Black Widow na motorce Captaina America. Jen tak dál! Chceme vidět Iron Mana! Hulka! Thora! Všechny.

6. 4. 2014 – Po minulém videu z natáčení ze Soulu tu dnes máme fotky Kapitána Ameriky. Jelikož Chris Evans už dorazil, tak můžeme vidět fotky přímo z akce!

31. 3. 2014 – Máme tu první video z natáčení ze Soulu. Na videu můžeme vidět, že všechny scény se natáčí za plného provozu, ať už se jedná o dálnice, mosty a jiná místa. Můžeme vidět i nový kostým Kapitána Ameriky. !! Z důvodu stažení z youtube již není možno vidět video. Omlouváme se !!

httpv://www.youtube.com/watch?v=7VqGHsOdWYc#t=101

30. 3. 2014 – Natáčení je v plném proudu a všichni se po týdnu stráveném v Itálii přesouvají do další lokace. Joss Whedon vybral jako další místo Soul v Severní Koreji a prostřednictvím níže přiloženého videa se omlouvá místním lidem za zmatek, který bude v tomto hlavním městě po následující dny. Natáčet se zde bude od 30. března do 14. dubna. Kvůli natáčení se v Soulu uzavře několik mostů a míst. Ještě není jasno, kteří herci budou přítomni při tomto natáčení, ale fotky, kterých snad bude hodně, nám to jistě ukážou.

httpv://youtu.be/1HriliDibpM

29. 3. 2014 – Na nových fotkách vidíme pouze Scarlet Witch, která se zatím nezastavila, jak to tak vypadá, a Hawkeyho, který začal natáčet v novém oblečení. Celý štáb je pořád v Itálii. Snad se budeme moci dočkat fotek, které nám napoví víc, ať už o vzhledu Ultrona nebo jakoukoli novinku.

25. 3. 2014 – Na fotkách z Itálie můžeme vidět jak budou vypadat tři nové postavy, Aaron Taylor-Johnson jako Quicksilver, Elizabeth Olsen jako Scarlet Witch a neidentifikovatelná osoba. Může to být Ultron v podání Jamese Spadera? Nebo je to pouze někdo z jeho armády? Nechme se překvapit.