Trailer #4: 300: Vzestup říše (2014)

V pořadí již čtvrtý trailer pro očekávané pokračování třístovky dorazil na internet. Připravte se na záplavu strhující akce, nejkrásnější Francouzku Evu Green a v neposlední řadě na super song od Black Sabbath (War Pigs). Nová upoutávka na film režiséra Noama Murroa je jednoduše úžasná!

Bude druhá třístovka opravdu tak velkolepá, jako naznačují trailery?
Bude druhá třístovka opravdu tak velkolepá, jako naznačují trailery?

Pokračování epické ságy podle nového komiksového románu Franka Millera Xerxes, vyprávěného úchvatným vizuálním stylem úspěšné série 300, se přesouvá na nové bojiště – na moře, kde řecký generál Themistokles, usilující o sjednocení celého Řecka, vede bitvu, která zvrátí dosavadní vývoj války. Ve filmu 300: Vzestup říše čelí Themistokles masivní invazi perské armády vedené božským Xerxesem a Artemesií, pomstychtivou velitelkou perského loďstva.

Společnost Warner Bros. Picture a Legendary Pictures uvádějí film 300: Vzestup říše v produkci společnosti Cruel and Unusual Films, Marka Cantona a Gianni Nunnariho. Hlavní role v tomto akčním dobrodružném filmu ztvárnili Sullivan Stapleton (Gangster Squad – Lovci mafie) jako Themistokles a Eva Green (Temné stíny, Casino Royale) jako Artemesia. Lena Headey si zopakovala svou hlavní roli z filmu 300 jako spartská královna Gorgo. Roli Aeskyla si zahrál Hans Matheson (Souboj Titánů) a Rodrigo Santoro opět hraje perského krále Xerxea.

V hlavních rolích Lena Headey, Eva Green, Rodrigo Santoro, Sullivan Stapleton, David Wenham, Jack O’Connell, Hans Matheson, Callan Mulvey, Andrew Tiernan a další. Předchozí trailery přehrajete zde: Trailer #3Trailer #2Trailer #1 – Premiéra: 6. března 2014.

httpv://youtu.be/G3Rzy7YqUVU