Trailer #2: Veronica Mars (2014)

Režisér Rob Thomas zveřejnil nový plnohodnotný trailer k filmové Veronice Mars. Dokáže snímek předčít samotný seriál?

Kristen Bell
Kristen Bell

Kdo by neměl rád svéráznou sexy blondýnku Kristen Bell se smyslem pro humor a nadáním pro kriminalistiku? Snad jedině nějaký zarputilý člověk. Rob Thomas má nyní šanci se zviditelnit v rámci režie a Kristen Bell se zase vrátit ke své nejvyšší slávy jako před lety v seriálu, kde si získala snad nejvíce sympatií u lidí než v jiných snímcích za celou svoji kariéru.

Děj navazuje na stejnojmenný seriál. Hlavní hrdinka Veronica Mars (Kristen Bell) se vrací po 10 letech z New Yorku zpátky do Neptunu, kde jí čeká sraz třídy a další nemilá překvapení. Zanedlouho je její ex přítel Logan Echolls (Jason Dohring) obviněn z vraždy popové hvězdy, se kterou dříve chodil.

Hodnocení traileru

Veronica Mars je zpět! Tentokrát ještě více v ostřejším podání. Ukázka připomíná něco mezi teaserem k nějaké epizodě seriálu a trailerem k nějakému snímku, ale celkový dojem je víceméně pozitivní. Tentokrát autoři sázejí o něco více na komediální notu, ale brzy uvidíme jak se jim to doopravdy povedlo. Doufáme, že ano. Už kvůli fanouškům, kteří si za to zaplatili na webu Kickstarter.com.

Můžete se i podívat na předchozí teaser a trailer. Premiéra snímku je stanovena na 14. března 2014.

httpv://youtu.be/wq1R93UMqlk