Trailer #2: Pompeii (2014)

Konečně vyšel plnohodnotný trailer k Pompeii, která se odehrává v dobách otroctví a gladiátorských arén.

Děj se bude točit kolem otroka směřujícího na lodi do Neapole, který se ale rozhodne, že musí stůj, co stůj se vrátit domů do Pompeje zachránit svou ženu (Carrie-Anne Moss) a svého nejlepšího přítele – gladiátora, uvězněného v městském koloseu. Hrozí totiž výbuch sopky Vesuv, která by vše srovnala se zemí.

 Kit Harington a Emily Browning
Kit Harington a Emily Browning

Snímek režíruje Paul W.S. Anderson, který má na svém kontě zombie sérii Resident Evil či akční sci-fi thriller Rallye smrti. Snímek byl kvůli převedení do 3D posunut až na rok 2014.

Hodnocení traileru

Precizní. Jednu věc se už za ty roky Anderson naučil a to vytvářet lákavé trailery. Jeho teasery bývají tajuplné a moc se z nich nedozvíme, ale poté přichází s plnohodnotnými trailery, kde vytahuje veškeré svoje esa z rukávu, jako zde. Zpomalinka vše nenápadně začíná a ve druhé půlce už vytahuje své trumfy – výbuchy sopky, propadající se půda a velké odhodlání otroka v boji o holý život. Jsme nadmíru spokojeni.

Předchozí trailer si můžete pustit zde. Premiéry bychom se měli dočkat 20. března 2014. V hlavních rolích Emily Browning, Kit Harington, Kiefer Sutherland, Carrie-Anne Moss a další.

httpv://youtu.be/t6TRwfxDICM