TOP 5 rolí Paula Walkera

Smrt Paula Walkera zasáhla velké množství jeho i ostatních filmových nadšenců. Herec, který se nejvíce proslavil rolí Briana O’Connera ze série Rychle a zběsile, zemřel v sobotu odpoledne při automobilové nehodě se svým kamarádem. Pojďme se však podívat, které jiné role velmi oblíbeného herce stojí za pozornost a naposled mu tak vzdát hold.

Paul Walker
Paul Walker

5) Gangsteři (Takers)

httpv://youtu.be/0DItbZIVKhk

Nechvalně proslulý tým profesionálních zlodějů chystá svoji poslední akci v životě, při které půjde o rovných 25 milionů dolarů. Jediný, kdo jim stojí v cestě, je polda (Matt Dillon), který chce gangstery chytit a vyřešit celý případ. Hvězdně obsazená gangsterka v podobě Matta Dillona, Idrise Elby, Jay Hernandeze, Michaela Ealyho a především Paula Walkera má něco do sebe, i když se nejedná o žádný áčkový snímek.

4) Jízda do pekel (Joy Ride)

httpv://youtu.be/RfDOg2-0Ihs

Scénář k tomuto hororovému thrilleru napsal J.J. Abrams, který pustil letos do světa druhé pokračování Star Treku. Lewis Thomas (Paul Walker) se vydává se svou dívkou snů Vennou (Leelee Sobieski) na cestu napříč kontinentem. Na cestě potká svého bratra, který ho přemluví, aby si udělali krutou srandu z osamělého řidiče (Matthew Kimbrough) náklaďáku. Sranda velice rychle končí v době, kdy se rozhodne uskutečnit odplatu a to ne ledajakou.

3) Osm statečných (Eight Below)

httpv://youtu.be/zz7TGf1awDo

Tažení vědecké expedice je donuceno, kvůli silné sněhové bouři a nouzového stavu, přerušit misi a opustit Antarktidu společně s osmi tažnými psy. Aby všichni přežili, je profesionální průvodce (Paul Walker) donucen zanechat na pospas své milované čtyřnohé miláčky v ledové divočině se slibem, že se pro ně, co nejdříve vrátí. A to bude především hlavní děj tohoto dobrodružného snímku hrajícího na city, který byl natočen podle skutečné události.

2) Zběsilý útěk (Running Scared)

httpv://youtu.be/Ekr_IH1OL38

Akční film, který má opravdové grády a otřese s vámi jako nic předtím. Zkorumpovaný polda byl zabit zbraní, která se omylem stane nástrojem pomsty v rukou dvou chlapců. Druhořadý gangster (Paul Walker) a rovněž otec jednoho z nich se poté dostává do potíží s ruskou mafií. Která si myslí, že o zabil jejich velice postaveného člena (Karel Roden) a snaží se ho zlikvidovat. Začínají krušné časy v podobě kolotoče plného omylů, podrazů i problémů.

1)  Rychle a zběsile (Fast & Furious) 

httpv://youtu.be/saA36UMflgs

Série Rychle a zběsile patří mezi nejdelší a nejoblíbenější filmová pokračování. Jde o přísun nadupané akce, bláznivých honiček či adrenalinových rvaček nebo drahých kár. Kromě Paula Walkera hrají ve snímku Vin Diesel, Michelle Rodriguez a v neposlední řadě nováček od pátého dílu Dwayne Johnson. Pro mnoho lidí je tato série srdcovka a jeho sedmé pokračování ji mělo zakončit. Jedná se také o poslední snímek, ve kterém Paula Walkera uvidíme, ač nestihl natočit všechny své záběry.