Teaser Trailer #1: Krásno (2014)

Ondřej Sokol, známý především z populárního pořadu Partička, se poprvé v kariéře vrhá do vod filmové režie. Jeho debutujícím snímkem bude černá komedie Krásno, která je svým způsobem prvním českým filmem, u kterého jste se producentem mohli stát i vy. Na výrobu snímku totiž mohli přispět samotní budoucí diváci. Ti mohli tvůrcům zaslat určitou finanční částku, díky které se například mohli objevit v titulcích, zahrát si komparz, získat tričko nebo si ve filmu rovnou střihnout malou roli.

Ondřej Sokol a Martin Finger
Ondřej Sokol a Martin Finger

A protože toho první teaser s docela milým humorem moc neprozrazujeme, použijeme úvod popisku od samotných distributorů filmu. „Krásno je jezero nad městem Šumperk, ve kterém našli utopenou maminku Michala, jedné z postav tohoto scénáře. Je dost hrozné žít s pocitem, že ve smrti vaší mámy je možná zapleten váš vlastní otec. Tohle je bohužel podezření, se kterým se musí Michal vyrovnávat. A jakkoli má příběh detektivní nádech a rámec, v určitých věcech detektivce vzdoruje. Nikdy v něm totiž neobdržíme to, co je základní rekvizitou detektivky – důkaz.“

V hlavních rolích Martin Finger, Ondřej Sokol, Jana Pehrová-Krausová, Zuzana Stavná, Ondřej Malý, Michal Pavlata, David Matásek, Václav Neužil ml., Marie Doležalová, Karel Roden, Michal Suchánek a další. Snímek má premiéru 30. ledna 2014.

httpv://youtu.be/SDRnTvsnZs4

Aktualizováno o plnohodnotný trailer

httpv://youtu.be/ed3ip3YK7kk