Trailer #3: Walter Mitty a jeho tajný život (2013)

Na řadu přichází již v pořadí třetí upoutávka k novému režijnímu počinu Bena Stillera. Ten si ve snímku Walter Mitty a jeho tajný život zahraje i hlavní roli. Předem můžeme prozradit, že nový trailer je opět kouzelný a slibuje doslova pohádkové dobrodružství.

Ben Stiller
Ben Stiller

Walter je návrhářem předních stran magazínu LIFE. Jeho život však postrádá jakékoliv dobrodružství, je osamělý a nesmělý. Často si představuje, že je úplně někdo jiný. Ve svých snech bývá často za hrdinu a lamače dívčích srdcích. Jednoho dne se však konečně rozhodne svůj život změnit a více ho přiblížit tomu, co skrývá ve své fantazii. Nakopnout by ho mohla cesta kolem světa za hledáním ztracené fotografie.

Každá z doposud vydaných upoutávek (#1, #2) byla opravdu úžasnou podívanou. První ohlasy na film sice nejsou bůhvíjak nadšené, to by vám však nemělo zabránit, abyste si na film Walter Mitty a jeho tajný život udělali vlastní názor.

Snímek Bena Stillera vchází do kin 26. prosince 2013. Ve vedlejších rolích dále Kristen Wiig, Adam Scott, Kathryn Hahn, Patton Oswalt, Shirley MacLaine, Josh Charles, Adrian Martinez, Sean Penn a jiní.

httpv://youtu.be/VdZ2cCMVKxU