Saoirse Ronan v hlavní roli Star Wars: Epizody VII?

Saoirse Ronan

Kolotoč spekulací a nepotvrzených informací pokračuje. Talentovaná herečka Saoirse Ronan je totiž podle filmového serveru Latino Review jednou z hlavních kandidátek pro roli v sedmé epizodě nejslavnější filmové ságy Star Wars. Zdroj také uvádí, že studio Disney vybírá mezi více zvučnými herečkami, Saoirse Ronan je však na úplném vrcholu seznamu. Žádná oficiální smlouva tudíž na stole blonďaté herečce ještě nepřistála. Ať už to je ale jak chce, Saoirse Ronan by rozhodně byla zajímavou volbou.

Saoirse Ronan
Saoirse Ronan

Nedávno jsme také psali o možné roli v předaleké galaxii pro Benedicta Cumberbatche, známého jako seriálový Sherlock nebo záporák Star Treku: Do temnoty. Zde už navíc velice dobře poznal J.J. Abramse, režiséra Epizody VII i prozatím dvoudílné série Star Treku. Studio však ještě tohle tvrzení nepotvrdilo,  řada jiných zdrojů navíc tohle obsazení popírá a přichází s novinkou, že mnohem větší šance existuje v případě Benedicta pro Epizodu VIII a IX. Tak uvidíme, natáčení pravděpodobně startuje 21. ledna 2014 a to už budeme moudřejší.

Klepy se objevily i okolo natáčecích lokací. Uvádí se, že 90% filmu bude natočeno v Londýně, zbytek v Las Cruses v Novém Mexiku (Poušť s bílým pískem). Pokud je to pravda, znamenalo by to třeba návrat na planetu Tatooine?

Star Wars: Epizodu VII uvidíme v kinech v prosinci 2015. Režírovat bude zmíněný J.J. Abrams podle scénáře Michaela Arndta (Malá Miss Sunshine, Toy Story 3: Příběh hraček, Nevědomí).