Game of Thrones – 8bitová pařba ke stažení zdarma!

Náhled z hry Game of Thrones

Teď tu máme něco pro ty, kteří v dětství trávili hodiny času u legendárních 8bitových her. Dvojnásobnou radost ale pocítí ti, kteří v současnosti ujíždí na televizním velikánovi – Hře o trůny. Je pravda, že bohatý svět George R. R. Martina po herním zpracování přímo volá. Samozřejmě některé tituly tu už jsou, ale kvalitativně nejde o žádnou slávu. A tak herní vývojář, blázen do fantasy a komiksů, Abel Alves, usedl k počítači a vytvořil něco, co nadchne všechny fandy retra, čtenáře předlohy a diváky oblíbeného seriálu HBO. Svou hru navíc vypustil na internet zcela zdarma.

Náhled z hry Game of Thrones
Náhled z hry Game of Thrones

Jde o klasickou skákačku, ve které postupně narazíte na Jona Sněha, Daenerys Targaryen, Tyriona Lannistera a Davose Mořského. Každá postava nabízí své vymoženosti, například takový Jon Sníh posílá do boje zlovlka a rovněž velmi dobře ovládá útok mečem.

Hru stačí stáhnout, rozbalit a následně spustit přes GoT8bit. Přímo ve hře si můžete nastavit ovládání podle svého uvážení. Zklamáni nebudou ani milovníci soundtracku v podání Ramina Djawadiho.

[wpdm_file id=39]