Rozjezd #11: Od hobitího Legolase k Pánovi prstenů

Co je k vidění v prvním prázdninovém vydání Pondělního rozjezdu? Nejprve se rozloučíme s Legolasem, který dotočil všechny scény pro druhého Hobita, následně budeme svědky souboje mezi Batmanem a Deadpoolem, zastavíme se u skvělého Upřímného Traileru, navštívíme show Amerika má talent, mrkneme na Pacific Rim v Minecraftu a vše zakončíme dvěma povedenými sestřihy.

Legolas se loučí s Hobitem

Je to tak. Orlando Bloom dokončil v sobotu všechny své dotáčky pro druhého Hobita a tak bylo na místě, aby se s placem, režisérem Jacksonem i fanoušky nějakým způsobem rozloučil. Nakonec to uskutečnil vystoupením, ve kterém malému obecenstvu předvedl živou verzi internetem profláklého remixu „They’re Taking the Hobbits to Isengard!“ Originální sestřih přehrajete zde.

httpv://youtu.be/5NGguk8VXYc

Batman vs Deadpool

Na řadě je další souboj dvou komiksových legend, které nejspíše nikdy na stříbrném plátně pospolu neuvidíme. Řeč je o netopýřím hrdinovi z DC a dosud nezfilmovaném marvelovském Deadpoolovi, který se sice objevil nakrátko ve Wolverinovi, ale to je asi tak všechno… Jak by tedy takový fight mezi hláškujícím Deadpoolem a nekompromisním Batmanam vypadal, to se dozvíte od 2:20 v následujícím videu.

httpv://youtu.be/wAg2m5UlBYw

Upřímný Trailer – Den nezávislosti

Blockbusterový král Roland Emmerich se ve svém asi nejslavnějším americkém snímku pěkně vyřádil. Jak by asi vypadal takový trailer, který by lákal přesně na to, čím Den nezávislosti doopravdy je, se můžete mrknout níže. Jen dodám, že dneska se to tvůrcům hodně povedlo!

httpv://youtu.be/7YtvsxB9xQY

Matrix style v Amerika má talent

Na první pohled asi nikdo osmatřicetiletému tanečníkovi z Tokia nevěřil. Ještě před vystoupením si ale získal přízeň publika a to co následovalo dále ocení nejeden tanečník a milovník filmu.

httpv://youtu.be/cn-NsWRtaSY

Minecraft Trailer – Pacific Rim

Minecrafťáckých předělávek na nejrůznější trailery jsme tu měli už mraky. Nyní přichází na řadu asi momentálně nejvyhlíženější film nadcházejících dnů – Pacific Rim. Autor traileru opět své skilly ze hry propojil s původním audiem.

httpv://youtu.be/Gc0bsV6d6k0

Není nad zbraně

Další sbírka záběrů patří pistolím, kulometům a jiným zbraním se spouští, které jsme mohli spatřit ve filmech. Vesměs jde o nejslavnějším snímky všech dob, takže nás čeká hodně krve, mrtvých těl, robotů a mimozemšťanů a do toho jedna hrající klasika.

httpv://youtu.be/-4dtP2U_1YI

Frodo a Sam – Superstřih

Máme tu i další sestřih z Pána prstenů, tentokrát s úplně každým záběrem, ve kterém bylo řečeno jméno Sam nebo Frodo. Celkově jde o dvě a půl minuty z filmu, takže asi chápete, že scénář těmito slovy nijak nešetřil :-D.

httpv://youtu.be/-Rr3nH_-j_w