Rozjezd #4: Od Star Treku k Hvězdným válkám

Pondělní rozjezd se hlásí s pořadovým číslem čtyři a jak už bývá zvykem, přináší spoustu filmové zábavy. Dnes opět nechybí fantastický kraťas, parodie na dosud nevzniklé Želvy Ninja nebo nadílka v podobě Star Treku. Pěkně se bavte!

Upřímný Trailer: Star Trek

Další díl Upřímných trailerů si bere na mušku Star Trek z roku 2009 režiséra Abramse. Film sice novou sérii nastartoval více než dobře, to ale tvůrce těchto, někdy až geniálních sestřihů neodradilo a jako vždy si autoři dokázali najít to své, nad čím občas musí zakroutit hlavou i fanoušek oné série nebo filmu.

httpv://youtu.be/OTfBH-XFdSc

Všechno špatné u Star Treku

U Star Treku ještě chvíli zůstaneme. Podobně jako u prvního videa Rozjezdu, i zde to slavná vesmírná sága schytává na plné čáře. Člověka to pochopitelně u sledování filmu ani nenapadne, když se ale pořádně zamyslíte, logika jde u některých filmů hodně stranou…

httpv://youtu.be/DiQ9piVgtWM

Akční nářez ve Stop Motion

Micro Mayhem! je nový kraťas, který autoři tvořili v tzv. Stop Motion, tedy pořizovali jeden kraťoučký záběr za druhým, až vznikla tahle akční paráda. Rozhodně jde o jeden z nejlepších snímků, které jsme kdy v Rozjezdu měli.

httpv://youtu.be/iDVGdeYqRxM

William Riker ze Star Treku má styl

Sledovali jste Star Trek: Nová generace? A už jste si všimli, jakým chlapáckým způsobem usedá k židli velitel Riker, kterého si zahrál Jonathan Frakes?

httpv://youtu.be/lVIGhYMwRgs

Násilí v Disneyovkách

Video možná nemělo v plánu poukázat, kolik násilí se v pohádkách pro nejmenší objevuje, přeci jen některé facky a údery jsou vytvořeny zábavnou formou a tak bych řekl, že dítě nikterak nepřekvapí. Ovšem slavná bitka z Lvího krále, tu mám od malička před očima :-D. Na druhou stranu jde o hodně dobrý sestřih ;-).

httpv://youtu.be/lvIRlxDmHXA

Mezi dvěma kapradinami: James Franco

James Franco zavítal do Talk Show Zach Galifianakise a rozhodně to nemohlo dopadnout jinak, než naprostým fiaskem. Osobitý Zachův humor usměvavého Franca nebaví už od začátku a to ještě slavný herec ze 127 hodin neviděl parodii na jeho nejnovější kousek Spring Breakers. Do toho všeho trochu černého humoru a homosexuálního manželství…

httpv://youtu.be/5Q9rLdxS7CE

Znělka Želvích Ninjů podle Michaela Baye

Hodně fanoušků se bouří, že právě Michael Bay, režisér, který přivedl na plátna kin Transformery, bude mít prsty v želvím restartu. Proto není divu, že se čas od času objeví podobné video, které si z celého filmu utahuje už předtím, než jej spatříme v kinech. Tím nejnovějším počinem je Theme z dílny CollegeHumor.


Celebrity a obdržené Tweety

Show Jimmyho Kimmela pokračuje v tom, co už třikrát dříve sklidilo velký aplaus. Slavné osobnosti čtou zprávy, které jim „fanoušci“ zanechali na sociální síti Twitter. Některé z nich za to fakt stojí ;-).

httpv://youtu.be/nrjp6e04dZ8

Superhrdinská Facebook tlačítka Like

Nebylo by to super, kdyby Facebook nabízel tlačítka „To se mi líbí“ v podobě těchto supehrdinských palců? Obrázky vytvořil kolumbijský kreslíř Jaime Calderón.

Super Likes!
Super Likes!

Jak obědvají postavy ze Star Wars

Jak zvířátka jedí své jídlo, to už možná, že jste někde viděli. Jestliže ne, mrkněte na tenhle odkaz. Teď totiž přichází upgradovaná verze, sice od jiných autorů, ale jde vidět, že tehle materiál má nekonečný potenciál. Jak tedy jedí takoví oblíbenci ze Star Wars, to poodhalí následující video.

httpv://youtu.be/lTqAlw1HTV0

Přeji úspěšný týden a nebojte se do komentářů napsat, jak se vám dnešní Pondělní rozjezd zamlouval. Za týden zase tady!