Guardians of the Galaxy nabírají další herce

Guardians of the Galaxy - Concept Art

První marvelovský pokus o epickou vesmírnou podívanou ve stylu Star Wars se začíná hezky vybarvovat. Hlavní tým ve složení Chris Pratt, Zoe Saldana a David Bautista už nějaký ten pátek známe. Víme i to, že role záporáků si zahrají Michael Rooker a Lee Pace. Snímek se ale nebude omezovat pouze na podivnou eskadru supehrdinů a jejich nepřátele, ve filmu budou zřejmě hrát důležitou roli i jednotky Nova Corps.

Guardians of the Galaxy - Concept Art
Guardians of the Galaxy – Concept Art

Nova Corps je organizace podobná DCovským Green Lanternům, jde v podstatě o vesmírnou policii, dohlížející na intergalaktický pořádek. Právě do role jednoho z „vesmírných polišů“ byl obsazen John C. Reilly. Zahraje si Rhomanna Deye, který v komiksu sloužil pouze jako předavač schopností pozemskému členu Nova Corps Richardu Riderovi, to by mohlo značit, že bychom se mohli v nějakém snímku ze série dočkat většího zapojení Nova Corps do hry.

John C. Reilly
John C. Reilly

Dalším novým přírůstkem do sbírky hereckých tváří se stala Glenn Close. Držitelka šesti nominací na Oskara si zahraje nadřízenou Rhomanna Deye, tím pádem můžeme předpokládat, že to bude role šéfky celých Nova Corps. Marvel s touhle volbou určitě neprohloupil a herečka takových kvalit může téhle vesmírné sáze pouze pomoct dostat se do miliardových „avengerocských“ výšin.

Glenn Close
Glenn Close

Na závěr připomeňme, že Marvel stále shání další herce do vedlejších rolí a tak se seznam slavných jmen může ještě notně prodloužit. Na seznamu přijatelných herců trůní například Hugh Laurie a Ken Watanabe. Chtěli byste vidět v Guardians nějakého specifického herce či herečku? Napište nám váš názor v komentářích.