Justin Lin nemá na sedmé Rychle a zběsile čas

Vin Diesel / Rychle a zběsile 6

Nikdo z nás není bohužel Superman, normální člověk nemůže svým dechem chladit láhve s pivem, natož točit filmy nonstop. Režisér třetího až šestého dílu populární série o nabušených kárách Rychle a zběsile Justin Lin se rozhodl od produkce sedmého dílu odejít. Hlavním důvodem byly požadavky studia, které chtělo film protlačit do kin již příští rok. To by znamenalo, že by Lin musel s přípravami snímku začít již během postprodukčních prací na šestém díle, což by podle něj vyústilo v průměrný snímek.

Vin Diesel / Rychle a zběsile 6
Vin Diesel / Rychle a zběsile 6

Sedmička se má začít natáčet tohle léto, takže producenty čeká ještě kopa práce, protože sehnat toho pravého režiséra za tak krátkou dobu může být tvrdým oříškem. Doufejme, že se producenti překonají a najdou důstojného nástupce, který nepošle značku zpět do pekel průměrnosti, kde se před pár díly nacházela.

Justin Lin
Justin Lin

Čekání na sedmý díl série nám samozřejmě zpestří díl šestý, jež se do kin chystá dodriftovat 23. května 2013. Hlavními hvězdami snímku jsou Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Gina Carano, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez a další.

Koho byste rádi viděli na pozici režie sedmého dílu?