Pokračování hororu Sinister na obzoru

Sinister (2012)

Už jsme na to asi celkem zvyklí, že pokud má některý film nevídaný úspěch, dá se dříve či později očekávat další díl. Vypisovat, kolik filmů se dočkalo pokračování, tak článek sepisuji ještě za týden. Dalším snímkem, který bude mít druhý díl, je loňský hororový hit Sinister. Člověk, který dal projektu zelenou je Jason Blum ze společnosti Blumhouse Productions. Tento producent, kterého ohromil kasovní úspěch Paranormal Activity, se rozhodl, že chce podobný úspěch zopakovat se snímkem Sinister, jehož čísla jsou též ohromující. Při rozpočtu 3mil. dolarů vydělal celosvětově téměř 80mil. dolarů.

Sinister (2012)
Sinister (2012)

A nyní co všechno víme o chystaném pokračování. Odpověď je velice jednoduchá – nic. Prozatím jsou veškeré informace drženy v tajnosti. Ví se jen to, že tvůrci budou stejní –  konkrétně, režisér Scott Derrickson a scénárista C. Robert Cargill sepíší scénář, ale samotná režie ještě oficiálně Derricksonovi svěřena nebyla, tudíž existuje možnost, že se Sinister natočí někdo úplně noví. Nechme se překvapit.

To je zatím všechno, co lze o pokračování skvělého hororu Sinister říct. Rozhodně budeme bedlivě sledovat, jak se vše bude vyvíjet. A co vy? Těšíte se na pokračování anebo jste toho názoru, že jde o naprosto zbytečný film?