Hulk bude ničit jenom s Avengers

Hulk - The Avengers

Avengers minulý rok ovládli kina a vydělali hromadu peněz. Za úspěchem Marvelovské týmovky z části stojí právě Hulk, který pobil spousty mimozemských šmejdů a tím si po dvou nevýrazných sólovkách hodně zlepšil reputaci. Mark Ruffalo jako nový Bruce Banner má podepsanou smlouvu na dalších šest filmů. Proto se v poslední době spekulovalo nad tím, jaká by mohla být Hulkova sólová kariéra u Marvelu a hlavně čím by se měla nastartovat.

Hulk - The Avengers
Hulk – The Avengers

Hodně se spekulovalo o tom, že by Hulkův film měl být natočen podle slavného komiksu Planet Hulk. Této spekulace se chytil kde kdo a rázem všude kolovala informace o tom, že by Hulk mohl být potencionální záporák ve třetích Avengers. Spousta fanoušků zeleného obra začala věřit, že by na tom něco mohlo být do té doby, než všechny domněnky rázně vyvrátil Joss Whedon. Aby zklamání pro fanoušky bylo ještě větší, vše potvrdil i sám Mark Ruffalo na svém Twitteru.

„Spousta lidí se ptala na další film o Hulkovi. Hulka uvidíte v Avengers 2, ale žádný samostatný film se neplánuje. Ohledně Hulkovi sólovky se nevzdávám, ale momentálně se na něm nepracuje. Uvidíme, co přinese budoucnost.“

Zkrátka a dobře, Marvel má v dalších dvou letech hodně nabitý program. Fáze 2 je v plném proudu. Čeká nás Iron man 3 (3. května) a ke konci roku i druhý Thor. V roce 2014 se vrátí Captain America a poprvé se předvedou Guardians Of The Galaxy. Pro Fázi 3 byl potvrzen Ant-man a Doctor Strange. Hulk bude na svůj film čekat minimálně dva roky. Fanoušci budou muset usušit slzy a být hodně trpěliví.