Nový kino Trailer: Rychle a Zběsile 6 & spoiler k sedmičce!

Hned na začátek chci říct, že níže v článku se objeví spoilery k Fast & Furious 7, takže ty, kteří si nechtějí zkazit překvapení, včas upozorním.

Fast and Furious 6

Režisér Justin Lin po čtvrtém a hlavně pátém díle Rychle a zběsile dokázal, že má sérii pevně v rukou. Na konci května do kin dorazí další díl, v pořadí s číslem šest, ke kterému právě vyšla nová kino upoutávka (viz. níže). Tentokrát agent Hobbs (Dwayne Johnson) požádá Doma (Vin Diesel), aby mu s jeho týmem pomohl dopadnout skupinu ozbrojených zločinců v čele s Owenem Shawem (Luke Evans), kteří přepadli vojenský konvoj. Na oplátku nechá Doma i všechny jeho kumpány na pokoji. Do toho všeho se navíc připlete Letty (Michelle Rodriguez), která „zemřela“ ve čtyřce. Ve filmu dále hrají Paul Walker, Jordana Brewster, Tyrese Gipson, Sung Kang, Gal Gadot, Gina Carano a Ludacris. Fast & Furious 6 v kinech od 23.5. 2013.

httpv://youtu.be/aMt5UGXcQhs

V této části článku se odtajní spoilery, takže jestli chtete být v kině překvapeni, přestaňte číst.

Vzpomínáte si jak na internetu kolovaly zvěsti o tom, že Jason Statham (Kurýr, Expendables) bude hrát v Rychle a Zběsile 6, ale jednalo se o planý poplach? Něco pravdy na tom možná bylo. Statham by se měl objevit na konci šestky jako starší bratr hlavního záporáka Lukea Evanse a podle všeho po něm převezme „žezlo“ v sedmém díle. Film by měl rovněž určovat časovou osu celé série a dokázat, že Tokijská Jízda se odehrává někde mezi F & F 6 a 7.