Filmová Ms Marvel a nový Batman

Ms. Marvel

V anglickém Daily Mailu se objevila informace, že Marvel zvažuje do druhých Avengers přidat další ženskou hrdinku. Avšak ne jen tak ledajakou, prý se bude obsazovat do role Ms Marvel. Tato hrdinka, vlastním jménem Carol Danvers, se poprvé objevila v Marvel Super-Heroes #13 (1968). Nejdříve jako agentka bez schopností, poté ovšem poblíž ní explodovalo zařízení a Captain Marvel se ji snažil před radiací ochránit vlastním tělem. Nakonec to dopadlo tak, že se Carolina DNA napůl přepsala DNA Kree a když se probrala, tak zjistila, že už nic nebude jako dřív. Carol si také nějaký čas říkala Binary, její schopnosti byly skoro neomezené. V Civil War se postavila (už jako Ms Marvel) na stranu Tonyho Starka a v eventu Avengers vs X-men (2012) stojí na straně Avengers proti Phoenix Force a později Phoenix Five. Byla členkou jak Avengers, tak New Avengers. A co umí? Létat, je super-silná, super-výdržná, víceméně super-všechno, má šestý smysl (něco jako Spider-Man, akorát ten její se spouští jen když se mu chce), střílí světelné paprsky a absorbuje energii. Také se nedávno stala Cpt. Marvel.

Marvel

Takže super-hrdinku jménem Ms Marvel by si mohly zahrát buď Emily Blunt (Looper, Správci osudu) nebo Ruth Wilson (Anna Karenina, Luther). Jméno Emily Blunt už bylo jednou v souvislosti s Marvelem zmíněno, původně byla totiž zvažována do role Black Widow. Samozřejmě to Marvel může udělat tak, že ve druhém díle Avengers se objeví pouze Carol jako agentka a schopnosti dostane až v dalším filmu. A nebo se neobjeví vůbec. Veškeré informace ohledně obsazování Ms Marvel nejsou potvrzené, nic z toho Marvel ještě neschválil. A pokud by schválil, tak se s vysokou pravděpodobností dočkáme i Captaina Marvela.

Marvel

Druhý drb je z jiné komiksové stáje, DC. Týká se Batmana. Všichni už víme, že tenhle netopýří „super“ hrdina, dostane svou sólovku až po Justice League. Podle serveru Moviehole už má WB minimálně jednoho herce na roli Bruce Wayna v hledáčku. Je jím mladý Armie Hammer (Lone Ranger, Social Network).

Marvel

A znovu říkám, že ani WB ani DC tuto informaci nepotvrdili. Pokud budeme mít trochu štěstí (minimálně s prvním drbem) nakonec obsazení vyjde.