Soutěž o DVD (2.) – Strašáci / Straw Dogs (2011)

Po dvou týdnech se opět hlásíme se soutěží o film na DVD, který nám daroval internetový obchod arara.cz. Dnes a vlastně po celý týden budeme soutěžit úplně novým způsobem. Právě díky této soutěži můžeme pořádně rozjet i naši webovou novinku.

Každý z vás, kdo se chce zúčastnit soutěže o thriller Strašáci (Straw Dogs) z minulého roku, bude muset zapojit trochu své kreativity a pomocí formuláře / novinky našeho webu nám zaslat nějakou filmovou zprávičku. Váš článeček nesmí být o ničem, co už zde na webu bylo napsáno. Publikovat můžete jakoukoliv novinku z celého filmového světa. Po odeslání si vaši zprávičku přečteme a pokud bude v souladu s pravidly, zveřejníme ji na našem webu i Facebooku. Počet zpráviček není nijak omezen!

NAPIŠ VLASTNÍ FILMOVOU ZPRÁVIČKU DO SOUTĚŽE

Posílat můžete své články do soboty (2. 6. 2012). V ten den zveřejníme všechny vaše zprávičky v jednom článku a čtenáři webu budou pomocí ankety hlasovat o té nejlepší, která se jim zdá nejzábavnější nebo nejlépe napsaná. Film na DVD získá ten, který dostane od čtenářů nejvíce hlasů v anketě.

UPDATE: DVD získává Jan Suchan se zprávičkou o Blade Runner 2.