Nejlepší na webu – 6. 5. – 13. 5. 2012

Každou neděli si na webu zrekapitulujeme, které články a recenze na webu za uplynulých 7 dní získaly nejvíce pozornosti od našich čtenářů. Také zveřejníme přesné číslo, kolikrát byl daný příspěvek zobrazen. Dnes se podíváme na statistiku od 6. 5. do 13. 5. 2012.

10 – Soutěž o DVD – Iron Man (206x)
Na webu celý týden probíhala soutěž sponzorovaná spřáteleným eshopem arara. V sobotu jsme zveřejnily výsledky a vítěze jsme kontaktovali mailem. Celou soutěž,  její výsledky i zúčastněné čtenáře, si můžete připomenout kliknutím na odkaz.

9 – Box Office 3. – Nástup Avengers (238x)
Avengers přišli do kin a nikdo je nedokázal zastavit. Jako vždy jsme informovali o nejvýdělečnějších filmech uplynulého týdne, ale svůj prostor dostal i největší propadák, film Havran.

8 – Box Office 4. – Ve stínu Superhrdinů (241x)
Nejaktuálnější B.O. našeho webu. Na scénu se dostaly Temné stíny Tima Burtona, ale stále jsou pod silnou nadvládou Avengers. Propadákem se stal film Safe s Jasonem Stathamem.

7 – První trailer: Gangster Squad (242x)
Hvězdné obsazená mafiánská jízda dostala první trailer. Snímek režíruje tvůrce Zombielandu, ale i velkého propadáku 30 minut a méně. Nicméně upoutávka má koule a díky tomu patří Gangster Squad sedmá pozice na našem webu.

6 – Obnovené a zrušené seriály (263x)
Koncem týdne jsme shrnuly většinu populárních seriálů. Dočíst jste se mohli, zda-li vaše oblíbené televizní pořady končí nebo jsou obnoveny na další sezónu.

5 – Prometheus – Audioblog 6 (278x)
Bourneův audiblog získává na našem webu velkou popularitu. Jeho autor nás informuje nejen o aktuálním dění z připravovaného blockbusteru Ridleyho Scotta, ale také rozebírá dosud nejasné a nepotvrzené spekulace. Pro fanoušky Vetřelců jasná povinnost.

4 – Recenze: Avengers (2012) (326x)
Obrovský hit Josse Whedona, který už vydělal přes miliardu dolarů, získává na webu 4. pozici. Přesněji, jeho recenze od několika redaktorů nafilmu.cz, kteří shrnuly své pocity do jednoho velkého článku. Avengers také získali v recenzi výtečné hodnocení!

3 – Extremis a třetí díl Iron Mana (329x)
Redaktor TEKAT00 se podíval na zoubek třetího Iron Mana. Seznámil nás s možným záporákem, komiksem, podle kterého se třetí plecháč inspiruje a také novou hereckou posádkou. Hodně kvalitní článek se dostává na třetí pozici minulého týdne.

2 – Anketa: Nejlepší film od Marvelu (403x)
Druhá pozice patří anketě, ve které jsme hledali nejlepší snímky od Marvelu. Nutno podotknout, že jen ty, které byly přes Avengers. Hlasovat pro tři možné favority můžete i nadále. Dokáže vůbec někdo sesadit První třídu a prvního Iron Mana?

1 – Anketa: Nejlepší film od DC Comics (423x)
Ankety mají na našem webu velkou oblibu. Minulý týden jsme pro změnu hledali to nejlepší ze stáje DC Comics. Nikdo asi nemohl očekávat, že se najde lepší snímek, než Temný rytíř Christophera Nolana, který už za několik týdnů vypustí do kin závěrečný díl své trilogie. Hlasovat můžete i nyní, rovnou pro tři filmy!