Co chystá Marvel po Avengers?

Avengers už za sebou mají světovou premiéru, ale samotní diváci si ještě pár týdnů musejí počkat. Každopádně Marvel neusíná na vavřínech a už se začalo více méně mluvit o dalších pokračováních Thora i Iron Mana. Captain America také nezůstal pozadu.

Jako první by k nám opět měl přiletět Tony Stark jako Iron Man. Už příští rok a to 3. května. Zhruba o šest měsíců později 15. listopadu do kin podruhé vtrhne Thor. Captain America má datum premiéry ohlášen na 4. dubna, ovšem jako záhada zůstává další projekt Marvelu, který by se měl v kinech objevit 16. května. Bližší informace k tomuto projektu bohužel zatím nebyly řečeny, ale o ostatních filmech už se Marvel zmínil a malinko nastínil příběhy těchto pokračování.

Vše se bude příběhově odehrávat po Avengers, takže je jasné, že jako jediný bude spíše Captain America více spjatý s Avengers, tím pádem se v jeho filmu opět ukáže Nick Fury a samotný Cap se bude stále srovnávat se současným světem a výraznými změnami, které ho postihly. Thor se vrátí ze Země do svého rodného Asgardu a bude se nadále pokoušet spojit s Jane Foster. Informace o železňákovi už jste mohli číst na našem webu.

Avengers budou určitě vyvrcholením pro Marvelovské fanoušky, ale ani další filmy, které náš čekají v příštím roce, nebudou vůbec k zahození.