Avengers budou mít na „plackách“ 30 minut nových scén!

K příležitosti světové premiéry Avengers se v Los Angeles konala velká tisková konference, na které režisér Joss Whedon prozradil, že první střih The Avengers měl tři hodiny a tak se rozhodl film sestříhat o celých 30 minut. Diváci však o tyto scény nepřijdou, protože budou obsaženy jako bonusy na DVD a Blu-ray.

Jedna z nich je například scéna z bytu Cap. Americy, která měla podle Whedona vyjadřovat samotu a izolaci, kterou Cap. prožívá potom, co se probudil v naší době. Ale když Whedon viděl scénu, kde Cap. boxuje sám uprostřed noci v tělocvičně, tak si uvědomil, že tato scéna vyjadřuje tuto skutečnost dostatečně. Další scéna, kterou v kině neuvidíme, je setkání Cap. Americy a jeho lásky z 2. Světové války Peggy Carterové v současnosti.

Novináři, kteří už Avengery viděli, nás ujišťují, že i film, který je takto nabitý postavami, může a hlavně funguje. Září prý i Mark Ruffalo jako Bruce Banner/Hulk. Takže se máme určitě na co těšit a už to nebude trvat dlouho a podle mě nejambicióznější superhrdinský film posledních let, dorazí do kin.