Prolog The Dark Knight Rises potvrzen

Minulý týden se proslýchalo, že uvidíme zhruba šest minut ze závěrečného dílu  trilogie Christophera Nolana, podobně jako tomu bylo u Temného rytíře z roku 2008. Tahle zpráva byla oficiálně potvrzena. Úvod „Vzestupu Temného rytíře“ uvidíme před každou projekcí Mission: Impossible Ghost Protocol, ovšem pouze v IMAX kinech. Má to jeden háček. Scéna z Batmana nebude v digitální verzi a navíc bude promítána 70mm svitkem.

V roce 2007 jsme zase měli možnost vidět úvodní scénu z Temného rytíře. Tenhle prolog se promítal zároveň s filmem Já, legenda. K vidění byla samozřejmě bankovní loupež v Jokerově bezchybném podání.

Mission: Impossible Ghost Protocol má v České republice premiéru stanovenou na 15. 12. 2011. Zatím nejsou žádné informace, jestli „Batmanův“ prolog uvidíme i v našich kinech. Každopádně můžete zajít na Toma Cruise a přesvědčit se sami.

Ještě jedna otázka: Co myslíte, že na nás Nolan v úvodních minutách The Dark Knight Rises vybalí? Batmanův únik gothamskými ulicemi nebo seznámení se s některou ze záporných postav?