Tatum, Johansson a fingované přistání na Měsíci. Trailer představuje komedii z prostředí NASA

Zdroj: Sony Pictures

„Měli jsme najmout Kubricka.“ Společnosti Sony a Apple zveřejnily první trailer na komedii Vezmi mě na Měsíc se Scarlett Johansson a Channingem Tatumem v hlavních rolích. Děj filmu se odehrává na pozadí vesmírných závodů v 60. letech.

Zajistit úspěch přistání na Měsíci je už tak dost náročné a vedoucí pozemního řízení mise Cole Davis (Tatum) má proto plné ruce práce. Na scéně se objevuje marketingová specialistka Kelly Jonesová (Johansson), která byla pověřena úkolem napravit image NASA na veřejnosti. Když prezident Spojených států usoudí, že je celá mise příliš důležitá na to, aby bylo možné připustit její potenciální selhání, Jonesová dostane za úkol natočit fingované přistání na Měsíci.

Čtěte také: Upírka s tváří roztomilé dívky masakruje své únosce. Horor od tvůrců Krvavé nevěsty v novém traileru

Režisérem snímku je seriálový matador Greg Berlanti (TY, Flash) a tvůrce filmu Já, Simon. V hlavních a vedlejších rolích se představí Scarlett Johansson, Channing Tatum, Jim Rash, Ray Romano nebo Woody Harrelson.

Společnost Apple získala tento projekt v roce 2022 na základě nabídky v hodnotě 100 milionů dolarů. Snímek dříve nesl označení „Projekt Artemis“ a roli Tatuma měl původně zaujmout Chris Evans. Měnilo se také jméno režiséra. S projektem byl totiž nějakou dobu spojován Jason Bateman, který nakonec vycouval z důvodu tvůrčích neshod.

Vezmi mě na Měsíc má premiéru 11. července.

Zdroj: Sony Pictures