Finále postapokalyptického seriálu z Netflixu je za rohem. Trailer láká na emotivní rozloučení s hybridy

Zdroj: Netflix

Všechny cesty vedou na Aljašku. Netflix představil první trailer na třetí řadu postapokalyptického seriálu Sweet Tooth: Chlapec s parožím, která bude zároveň tou poslední. Epického vyvrcholení se dočkáme už zkraje června na Netflixu.

Seriál podle stejnojmenného komiksu se odehrává ve světě, který zachvátila pandemie. Nemoc je smrtelná a nakažlivá. Jediným platným zákonem je nyní zákon silnějšího. Téměř současně dochází k záhadnému jevu. Z dětí, které se narodí, se stávají hybridi, zčásti lidé a zčásti zvířata.

Čtěte také: Druhý Rebel Moon je mnohem lepší než první díl, shodují se kritici. Zack Snyder už plánuje trojku

Takový je i hlavní hrdina tohoto příběhu Gus, napůl chlapec, napůl jelen. Prvních několik let žil se svým otcem v hluboké divočině, daleko od lidí a civilizace. Nyní je nucen vydat se do světa, aby našel svou matku. A úkol to není snadný, protože kříženci nejsou mezi lidmi oblíbení.

Ve finále druhé řady se Gus a jeho přátelé vydávají na ledovou Aljašku hledat Gusovu matku Birdie, která se snaží odhalit původ záhadné smrtící nemoci. A právě tam začíná třetí série.

Čtěte také: Zvrácená apokalyptická odysea. Fallout vyniká jako videoherní adaptace i samostatný seriál

„V mnoha ohledech je to přesně ten příběh, který jsem si představoval, že budeme vyprávět, a v mnoha ohledech si žije vlastním životem,“ řekl tvůrce seriálu Jim Mickle Netflixu o třetí řadě, která se natáčela na Novém Zélandu.

„Ve třetí sérii se každý vyrovnává s nějakým zraněním nebo citovou ztrátou, ať už to byl někdo v jeho životě, nebo část jeho samého,“ prozradil Mickle. „Každý se dívá do sebe a snaží se jít dál a nakonec zjistí, že život se nezastaví. Musíte stále stavět jednu nohu před druhou.“

Poslední řada seriálu Sweet Tooth dorazí 6. června na Netflix.

Zdroj: Netflix