Bambi od Disneyho se vrací jako vraždící mutant. Trailer slibuje velmi bizarní podívanou

Zdroj: Umbrella Entertainment

Nízkorozpočtový horor Medvídek Pú: Krev a med udělal díru do světa a na jeho úspěch už brzy naváže přímé pokračování. Nezůstane ale pouze u něj. Společnost Umbrella Entertainment totiž nedávno uvedla trailer na Bambi: The Reckoning.

Jak už název napovídá, film si bere na paškál disneyovského kolouška Bambiho a přetváří ho ve vraždící mašinu, která by se v příštích letech mohla objevit v partě Medvídka Pú a jeho přátel. Tzv. Poohniverse je podle slov samotných tvůrce na samém začátku a v plánu jsou již další filmy. Mluví se například o zakomponování Petra Pana, Šípkové Růženky nebo Pinocchia.

Čtěte také: Upírka s tváří roztomilé dívky masakruje své únosce. Horor od tvůrců Krvavé nevěsty v novém traileru

Vrcholem série, po vzoru Avengers, má být celovečerní záležitost Poohniverse: Monsters Assemble, ve které by se měli objevit všichni zmínění včetně Medvídka Pú a zbylých „hrdinů“ z prvního filmu. Tvůrci série plánují uvést tento film v kinech někdy v příštím roce.

Zmutovaný jelen terorizuje rodinu v lese a skupina nájemných lovců je vyslána na lov krvežíznivého tvora,“ zní oficiální popisek filmu. Ten dostal na starost Dan Allen, tvůrce mizerných béček Unhinged a Mummy Reborn. Celovečerní film údajně nachází inspiraci v Lesním rituálu (2017) z Netflixu.

Bambie se objeví na plátnech českých kin 24. října.

Zdroj: Umbrella Entertainment