Captain America a Black Panther ve druhé světové! Marvel představil trailer očekávaného titulu

Zdroj: Marvel

V roce 2022 společnost Marvel oficiálně oznámila partnerství se společností Skydance New Media, v jehož rámci vznikla nová videohra s Kapitánem Amerikou a Black Pantherem zasazená do období druhé světové války. Podívejte se na první příběhový trailer titulu Marvel 1943: Rise of Hydra!

Jak už název napovídá, děj se odehrává za druhé světové války v okupované Paříži. V této příběhové akční adventuře budete hrát za čtyři postavy: mladého Steva Rogerse (známějšího jako Kapitán Amerika), T’Challova dědečka Azzuriho (Black Panther), amerického vojáka a člena Howling Commandos Gabriela Jonese a wakandskou špionku Nanali.

Čtěte také: Návrat ke kořenům série! Trailer nového Vetřelce dělá velkou parádu

Trailer ukazuje Kapitána Ameriku, jak svým štítem likviduje několik nepřátel (pravděpodobně nacistů) a hledá Black Panthera, kterého vidíme pobíhat po střechách. Nechybí celá řada působivých vizuálních prvků, včetně velmi detailních animací obličejů a poměrně reálného prostředí.

„Všechny sekvence, které jste právě viděli v traileru, jsou vytaženy přímo z naší hry, která běží v reálném čase v Unreal Engine 5,“ prozradila bývalá scénáristka a kreativní ředitelka společnosti Naughty Dog, Amy Hennig, která v současné době pracuje právě na nové herní marvelovce.

Hra Marvel 1943: Rise of Hydra vyjde v roce 2025. Vývojáři slibují vzrušující hratelnost a příběh inspirovaný přelomovými komiksy, filmy a seriály společnosti Marvel. Hra bude k dispozici na PC a konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.